Check Elizabeth Olsen Age, Biography, Height, Family & More Phone number, Email ID, Address details from Wiki information Database section on e akhabaar

Friends, In this article, we introduce you to the actress Elizabeth Olsen who has been nominated for an Academy Award for her performance in the movie ‘The Hunger Games.

She also appeared in the movie ‘Martha Marcy May Marlene’ and many more.

Elizabeth Olsen Biography

Elizabeth Olsen is an American actress. She has appeared in several films and television shows, including: “The Hunger Games”, “Martha Marcy May Marlene”, and “American Horror Story”.

Her notable film roles include: “Short Term 12”, “Winter’s Bone”, and “The Great Gatsby”. Olsen won the Academy Award for Best Supporting Actress for her role as Maureen in the film “Manchester by the Sea”.

Elizabeth Olsen Career

Elizabeth Olsen was born on the 16th of March 1999. She is the daughter of actors Mary Elizabeth Olsen and Jim Klock. She grew up with her siblings in New York City and attended the Columbia University School of the Arts.

She was first noticed in the film ‘Youth in Revolt’ in which she played the role of Katie. After that, she went on to appear in the movies Martha Marcy May Marlene’, ‘We Need To Talk About Kevin’ and ‘Miles Ahead’.

In the movie ‘Martha Marcy May Marlene’, she portrayed the role of Martha. She also played the role of Amy in the movie ‘We Need To Talk About Kevin’.

She is known for her roles in the movies ‘Youth in Revolt’ and ‘We Need to Talk About Kevin’. In the movie ‘Youth in Revolt’, she played the role of Katniss Everdeen and she was praised for her performance.

Her character in the movie ‘We Need To Talk About Kevin’ was also very well received. In the movie ‘Martha Marcy May Marlene’, her role as Martha was very well received.

Many people loved her performance as Martha in the movie. Some critics, however, did not like her performance in the movie.

Elizabeth Olsen Biodata:

Nick Name Elizabeth Olsen
Real Name Elizabeth Chase Olsen
Occupation Actress, Singer
Date of Birth 16 February 1989
Age (as of Oct 2022) 33 Years
Birth Place Sherman Oaks, California, USA
Home Town Los Angeles, California, USA
Nationality American
Religion Atheist
Zodiac Sign Aquarius

Elizabeth Olsen Family & Relatives

Father David Olsen
Mother Jarnett Olsen
Brother Jake Olsen, Trent Olsen
Sister Mary-Kate Olsen, Ashley Olsen, Taylor Olsen
Marital Status Married
Husband/Wife Robbie Arnett
Daughters None
Son None
Affairs Boyd Holbrook (Actor)


Robbie Arnett (Musician)

Elizabeth Olsen Education, Details, and more

School Tisch School Of The Arts
University New York University
Educational Qualification Graduation

Elizabeth Olsen Net Worth

Salary Not Known
Net Worth $5 million (USD)

Elizabeth Olsen physical and More

Height 5.6 Feet & Inches
Height (in meters) 1.68 m
Weight 57 kg
Body Measurement 34-25-35
Hair Color Blonde
Eye Color Green
Hobbies Reading, Singing, Volleyball

Elizabeth Olsen Social Media

Some Facts About Elizabeth Olsen

  • Her skin is very pale and she has a lot of freckles.
  • She also has a bad habit of eating junk food.
  • She also does not like to go to sleep at night because she is afraid of nightmares.
  • She also has a problem with her eyesight.
  • She also likes to do her makeup in the bathroom.

F.A.Q About Elizabeth Olsen

Q1. What is the full name of Elizabeth Olsen?


Ans. Her full name is Elizabeth Chase Olsen.

Q2. Where are you from?


Ans. I am from Los Angeles, California.

Q3. Elizabeth Olsen Family?


Ans. His Father’s name is Tehal Singh and his mother’s name is JJ Kaur. His elder brother Mukta Singh.

Q4. What do you want to be when you grow up?


Ans. I would like to be a movie star.

Q5. What do you like most about your life?


Ans. I like being able to travel. I have been all over the world. I also like having my own money and being able to do things on my own.

Q6. What is your favorite food?


Ans. I like pizza and spaghetti.

Q7. How do you relax?


Ans. I relax by reading and watching movies.

Q8. What do you like least about your life?


Ans. I don’t like that I have to worry about my looks all the time.


Friends, in this post we have talked about Elizabeth Olsen Biography, real name, date of birth, age, height, weight, family, profession, relationship, boyfriend, income, and net worth. We have collected the information we have shared with you in this post from the internet. Hope you enjoy this post.

Do give your opinion about this post in the comment box below. You can also see some of our other posts.

All this information has been taken from Google. So if there is any miss information in this post or want to make changes then you can contact us at [email protected]

Related Post

Elon Musk Biography

Source: Google & News

Post your comments about Elizabeth Olsen Age, Biography, Height, Family & More below. E akhabaar published this Elizabeth Olsen Age, Biography, Height, Family & More wiki information by text taken from internet. We takes no responsibility of any errors, Please Check official records.

Tags