Lambi Lambi Chori Song Lyrics | College Aali | Pardeep Boora

https://www.youtube.com/stream?v=jCb-WR9dU6E

Pardeep Boora latest song lambi lambi chhori lyrics

Jab Dhunga Na Matt Kava Sa

Nazar Na Enta Hathi

Ye Lambi Lambi Chori Toh

Mere Dil Mein Khatki

Ye Lambi Lambi Chori Toh 

Mere Dil Mein Khatki

Setting Estah Karwa Do Bah Le Jau Bhangar Mein

Ya Collage Aali Chori Mastari Fagan Mein

Patli Kamar Matt Kari Damman Mein

Collage Aali Chori Mastari Fagan Mein

Patli Kamar Matt Kari Damman Mein

Randa Ki Inha Load Nahi

Inki Party Saari Hai

Ra Tere Barge Kalu Nu

Toh Ungli Pa Nacha Re Sa

Tere Barge Kalu Nu

Toh Ungli Pa Nacha Re Sa

Gajban Soka Na Ghel

Nachan Ri Aagan Mein

(Music)

Ya Collage Aali Chori Mastari Fagan Mein

Patli Kamar Matt Kari Damman Mein

Collage Aali Chori Mastari Fagan Mein

Patli Kamar Matt Kari Damman Mein

 Lambi Lambi Lyrics in Hindi

यो तोह अवा जीन्स टॉप में

आज के मन में आ रही सा

कुर्ती दाम्मण पहन पहन का

हस हस का बटराली सा

ये कुर्ती दाम्मण पहन पहन का

हस हस का बटराली सा

नाचन की भी होड़ लगराई आपस में

कॉलेज आली छोरी मस्तारी फागण में

पतली कमर मट्ट कारी दाम्मण में 

कॉलेज आली छोरी मस्तारी फागण में

र.. पतली कमर मट्ट कारी दाम्मण में

(संगीत)

जब डूंगा मट्ट कावा सा

नज़र ना इनता हठती

ये लम्बी लम्बी छोरी तोह

मेरे दिल में खटकी

ये लम्बी लम्बी छोरी तोह

मेरे दिल में खटकी

सेटिंग इसतह करवा दो

ब्याह ले जाऊ भांगर में

या कॉलेज आली छोरी मस्तारी फागण में

पतली कमर मट्ट कारी दाम्मण में 

कॉलेज आली छोरी मस्तारी फागण में

पतली कमर मट्ट कारी दाम्मण में

रांडा की इन्हा लोड नहीं

इनकी पार्टी सारी है

रा तेरे बरगे कालू नू

तोह ऊँगली प् नचा री सा

तेरे बरगे कालू नू

तोह ऊँगली प् नचा री सा

गजबण सका ना गेल

नाचा री आँगन में

 या कॉलेज आली छोरी मस्तारी फागण में

पतली कमर मट्ट कारी दाम्मण में 

कॉलेज आली छोरी मस्तारी फागण में

पतली कमर मट्ट कारी दाम्मण में